Colin Liem

Graag stel ik mij voor:

Sinds 2003 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en mijn passie ligt bij het helpen van mensen met hun functioneren in het dagelijks leven. Vanaf 2005 ben ik werkzaam als zelfstandige Fysiotherapeut en heb tot begin 2020 altijd een eenmanspraktijk Fysiotherapie gerund; Fysio Physical.

Door mijn sportieve achtergrond met diverse sporten, had ik al snel een connectie met de fysiotherapie.
Na mijn studie fysiotherapie ben ik het sporten uit het oog verloren, tot eind 2013 waar ik in contact ben gekomen met de sport CrossFit.
CrossFit en Fysiotherapie delen dezelfde overeenkomst: namelijk het verbeteren van het dagelijks functioneren in de breedste zin van het woord.

Eind 2016 ben ik samen met mijn compagnon Arno een sportschool begonnen DJYM. Al snel werd de Fysio Physical als praktijk ingelijfd in de sportschool. Dit heeft er toe geleid dat er keuzes moeten worden gemaakt om gezond te kunnen blijven functioneren. Als snel was er een fysiotherapeut extra nodig zodat Fysio Physical de hoogst gewenste kwaliteit kon blijven leveren

Vanaf 2020 heb ik bewust als fysiotherapeut een stap terug gedaan op het gebied van behandelen. Dit gaf meer ruimte om mijn op de achtergrond bezig te houden met de Fysio Physical in combinatie met DJYM.

Op de werkvloer ben ik nog steeds te vinden, het geven van CrossFit trainingen, personal trainingen en diverse andere activiteiten.

Uiteraard ben ik gewoon bereikbaar voor van alles en nog wat:

colin@fysiophysical.nl

0630 060630