Specialisatie

Bij Fysio Physical kan je terecht voor diverse specialisaties binnen de fysiotherapie.
CrossFit Level 1 Trainer / Revalidatie training
Vanaf 30 maart 2014 is Colin Liem nu ook officieel CrossFit Level 1 & 2 Trainer in Nieuw Vennep. Trainingen / revalidatie op deze manier is met name gericht op het functioneel bewegen, continu variërend en met een hoge intensiteit. Deze vorm van training en revalidatie, zorgt voor een zeer goede resultaten en tegelijkertijd een verbetering van de algehele fitheid van het menselijk lichaam.
In samenwerking met DJYM & CA CrossFit worden er revalidatie WOD’s (Workout Of the Day) gedaan.
Dit zijn speciale trainingen gericht op mensen met een blessure die zo snel mogelijk functioneel willen herstellen en tegelijkertijd fit willen worden of blijven. Uniek in de regio Nieuw Vennep, niet alleen voor de CrossFitters met een blessure, maar voor iedereen de beste van manier van revalidatie!
 
Fysio Fitness
Fysio Fitness is een uur trainen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Deze begeleiding is 1 op 1, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen.
De Fysio Fitness trainingsuren worden of afspraak gedaan en bieden altijd een goede basis om daarna in een groepsverband verder te kunnen trainen (bijv met revalidatie WOD’s van DJYM / CA CrossFit).
Bij de Fysio Fitness uren kan je terecht voor revalidatie en trainen met een blessure, maar ook voor korte vragen over je blessure. Ook kan je tijdens deze uren je schema laten aanpassen en of advies krijgen over bepaalde oefeningen welke ten goede komen voor je herstel.
Bij Fysio Physical wordt met name gebruikt gemaakt van de natuurlijke bewegingen om te revalideren en te trainen. Geïsoleerde bewegingen worden amper nog gebruikt, maar meer het functioneel gebruiken en trainen van het lichaam.
Bij Fysio Physical wordt met name gebruikt gemaakt van de natuurlijke bewegingen om te revalideren en te trainen. Geïsoleerde bewegingen worden amper nog gebruikt, maar meer het functioneel gebruiken en trainen van het lichaam.
 

De les is geschikt voor:
– rug- nek- en schouder klachten
– mensen met medicatie voor bijv. hartklachten of suikerziekte
– revalidatie
– mensen met overgewicht
– ouderen zonder klachten, maar die op een rustige en verantwoorde manier willen bewegen.
Resulataten:
– Verminderen en/of verhelpen van lichamelijke klachten;
– Soepelere wervelkolom
– Een betere balans en houding
– Verbeterde coördinatie en controle over het lichaam
– Grotere flexibiliteit
– Een diepe, gezonde ademhaling
– Verbeterd concentratievermogen
– Een positief lichaamsbewustzijn
– Lager stressniveau
– Meer zelfvertrouwen.
Voor meer informatie over de specialisaties kunt je contact opnemen. Graag leggen we je dan uit wat de mogelijkheden zijn.